ORDU / GÜLYALI - Merkez İlkokulu

Kesim Özkaya

1968 yılında Giresun ili, Bulancak ilçesinde doğdum.İlkokulu Bulancak ilçesi Hacet Köyü İkokulu´nda tamamladım.Ailemin Almanya´da olması dolayısıyla ortaokulu Almanya´da okuduktan sonra, 1982 yılında Türkiye´ye dönerek Bulancak Lisesi´nde lise eğitimime başladım.1985 yılında bitirdiğim lise eğitimimin hemen ardından yine aynı yıl Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü´nü kazanarak üniversite eğitimine başladım.1989 yılında mezun olduktan sonra, 1991-1995 yılına kadar Bulancak İmam Hatip Lisesi´nde ücretli İngilizce öğretmenliği yaptım.Bu arada Marmara Üniversitesi´nde formasyon eğitimi alarak, 1995 yılında Muş merkeze bağlı Suboyu(Hunan) Köyü Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu´nda kadrolu olarak göreve başladım.

1998 yılında atandığım Ordu ilinde ilk görev yerim Kumru ilçesi Kurtuluş İlköğretim Okulu oldu.Burada okul müdürlüğünde bulundum.2000 yılında yine Kumru ilçesinde Demircili İlköğretim Okulunda dört aylık bir çalışadan sonra, merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu´nda 2004 yılına kadar çalıştım.Aynı yıl Ünye ilçesi Yüceler Yatılı İlköğretim Bölge Okulu´na tayin oldum.Buradaki görevimin ardından 2007 yılında Ordu ili Merkez İlköğretim Okulu´na atandım.Nihayet 2011 yılında Gülyalı Merkez İlköğretim okulu´na atandım.

Halen Gülyalı Merkez İlkokulu´nda görevime devam ediyorum.Evli ve bir erkek, bir kız çocuk babasıyım.

Yayın: 20.01.2015 - Güncelleme: 28.11.2016 11:34 - Görüntülenme: 1717