ORDU / GÜLYALI - Merkez İlkokulu

Ekm

Avrupa Birliği Kodlama Haftası nedeniyle okulumuzda kodlama etkinlikleri yapıldı.Öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimizle eğlenceli etkinlikler yapılarak cocuklarımızın analitik düşünme becerisi ,yaratıcı düşünme ve problem çözme yeteneğinin gelişmesinde etkili olan kodlama etkinliklerisonucu codeweek katılım belgesi aldık.

Ekm

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Demet YAYLA nın ortak olduğu ve birçok avrupa ülkesinden üyelerin olduğu İlk Hikayem Sahnede eTwinning Projesi başladı.

Mrt

BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULUNUN 98. YILINI KUTLUYOR,MİLLİ MÜCADELE ŞEHİTLERİMİZİ VE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY U RAHMET VE MİNNETLE YAD EDİYORUZ.

Mrt

OKUL MERDİVENLERİMİZE ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜVENLİĞİ İÇİN FİLE UYGULAMASI YAPILDI.  BAŞTA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ŞEVKİ YILMAZ OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Zeka Oyunlarının Faydaları Neler?
Eğlenerek öğrenmeyi sağlayan zeka oyunları çocukların zihinlerini açan ve yeni şeyler öğrenmelerini sağlayan oyunlardır. Çocukların yeteneklerini geliştiren ve yeni yetenekler kazanmasını sağlayan zeka oyunları, hızlı karar verme, bir sonraki adımı düşünme ve olasılık hesaplama mantığını geliştiren oldukça faydalı oyunlardır. Karakter gelişimine de olumlu katıkları olan bu oyunlar, çocukların planlı hareket etme becerilerini geliştiren ve kötü alışkanlıkların önüne geçen eğlencelerdir.

Ekm

BU SENE EMEKLİYE AYRILAN NECMİTTİN ÜNGÖR HOCAMIZA YENİ HAYATINDA SAĞLIKLI MUTLU VE HUZURLI YILLAR DİLERİZ.

Ekm

Öğretmen, öğrenci, veli ve diğer vatandaşlarımızdan gelecek her türlü bilgi edinme, görüş/öneri, talep, uygulama desteği veya idarî konulardaki başvuruların hızlı, etkin ve verimli bir biçimde çözüme kavuşturulması amacıyla  ile "ALO 147" kapatılarak; yurt içinden 444 0 632 yurt dışında da +90 444 0 632 numaralı hat üzerinden 7 gün 24 saat boyunca hizmet verecek Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (444 0 MEB) 30.07.2018 tarihinde kurulmuştur.

Mrt

YAPILAN İNCELEMELER SONUCU GEÇMİŞ YILLARDA DA SAHİP OLDUĞUMUZ TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL PROJESİ KAPSAMINDA 2016 YILINDA TEKRAR BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ ALMAYA HAK KAZANDIK.